Pár slov o mě

Jsem maminka malého ďáblíka Michálka a objevila jsem v sobě skrytou vášeň - čtení :)
Tento blog je o mém životě na mateřské a knihách.




Jsem i na facebooku: Čtení mezi plenkami

úterý 24. ledna 2017

Tip ke čtení č.1

Jste připraveni zjistit, jaká knížka mi nedala spát jako první? 
Jdeme na to! 😉

     Jako první knihu, kterou s vámi budu sdílet, je kniha nesoucí název Nehoda spisovatelky C.L.Taylor.
Ve škole jsem četla (nebo spíše nečetla) povinnou četbu a kdysi dávno jsem milovala knihy Stanislava Rudolfa nebo Lenky Lanczové. Ale nějak to nebylo ono. 
Po dlouhé pauze, kdy jsem se věnovala hlavně škole (a klukům, že jo), jsem si přečetla jednu velmi povedenou recenzi z blogu Knihy na cestách na již zmiňovanou Nehodu a natolik mne zaujala, že jsem potřebovala vědět víc. A rozhodně nemůžu litovat! Díky této knize se ve mne vášeň číst probudila tak moc, že musím číst dnem i nocí - samozřejmě pokud zrovna nepřebaluji, nekrmím či nezpívám Skákal pes.😄



Sue Jacksonová setrvávala dlouhá léta v domnění, že má dokonalou rodinu. Z omylu ji vyvede tragická událost: její dospívající dcera Charlotta vědomě vstoupí před jedoucí autobus. Dívka skončí v kómatu a její matka pochopí, že až doposud zavírala oči před temnou realitou. Sue se snaží zjistit, co dceru přimělo k tak zoufalému činu. Probírá se detaily Charlottina života, noří se stále hlouběji do dívčina soukromí... a pak v jejím deníku narazí na děsivý záznam.Z lidí, které měla dříve ráda, se postupně stávají nepřátelé, kterým nedůvěřuje. A ona sama v sobě sbírá odhodlání, aby se dokázala vrátit do vlastní minulosti, kterou v sobě dávno pohřbila.

Užijte si ji tak, jako jsem si ji užila já 😉

1 komentář: