Pár slov o mě

Jsem maminka malého ďáblíka Michálka a objevila jsem v sobě skrytou vášeň - čtení :)
Tento blog je o mém životě na mateřské a knihách.




Jsem i na facebooku: Čtení mezi plenkami

sobota 24. června 2017

Tip ke čtení č. 4

Hezký den, přátelé. 
Dlouho jsem tady nebyla s žádným knižním tipem, tak jsem si řekla, že vám zase něco doporučím, co rozhodně stojí za vaši pozornost. 
Je to kniha Manželé odvedle od spisovatelky Shari Lapena. Byla jedním slovem fantastická! Je celá o únosu 6 měsíční holčičky, sledujeme pocity rodičů, prarodičů a také výbornou práci policistů. Trochu mě naštvalo, že jsem znala pachatele tak brzy, ale nakonec jsem ráda,  že jsem knihu neodložila a dočetla ji do skvělého konce.


Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat. 
Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech do svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč.
Nikdy předtím u vás nebyla policie. Teď prohlížejí celý váš dům a kdoví, co tam všechno najdou… 

1 komentář:

  1. Ahoj, chuvicka je super napad ;) Premyslim, jakou koupit - bud obycejnou nebo nejakou takovouto s kamerou - https://www.detske-kocarky.cz/digitalni-chuvicka-motorola-mbp36s-2016.html . Jakou bys doporucila?

    OdpovědětVymazat